|||
 
 

Over ons


Title

Wie zijn wij?

Klushandel.nl is onderdeel van MARS Webshops BV. In juli 2013 heeft MARS Webshops BV de activa van Klushandel BV overgenomen en is de website verbouwd en doorgestart. Met ons eigen wagenpark zijn wij elke dag weer op weg naar tientallen tevreden klanten.

Geschiedenis

Gestart in Alphen aan den Rijn in de garage, vervolgens verhuisd naar Soest naar een grotere locatie. Na enkele maanden bleek het pand ongeschikt waarna we een nieuwe locatie betrokken in Alphen aan den Rijn. Ook dit pand bleek na ruim een jaar weer veel te klein en is Klushandel.nl wederom verhuisd naar een grotere locatie. Hier hebben we voorlopig weer voldoende ruimte ter beschikking. Echter zal wederom een grotere locatie betrokken worden mits dit noodzakelijk is om de dienstverlening te vergroten! Klushandel groeit gestaag door. Onze toekomstplannen zijn reeds in de maak. Wij werken er naartoe om medio 2020 ons nieuwe onderkomen te betrekken.

 • "Begin van Klushandel"

  Klushandel is ontstaan uit WePaYou uit Alphen aan den Rijn in 2006 als spinoff voor de verkoop van retour gekomen bouwmaterialen.

  Gedreven door de successen op Marktplaats werd een eenvoudige winkel op Internet geplaatst met daarin een aantal nieuwe bouwmaterialen.

 • "Enorme groei"

  De omzet groeide enorm en in 2007 is Klushandel verkocht aan een bouwmaterialen handel in Waddinxveen.

  Door forse investeringen is Klushandel uitgegroeid tot een kolos met op het hoogtepunt 30 personeelsleden, 3 vrachtwagens en de daarbij behorende miljoenenomzet.

 • "Geraakt door de crisis"

  Helaas werd Klushandel ook slachtoffer van de crisis en in 2012 werden de activiteiten gestaakt.

  In 2013 is de webshop software en domeinnaam verkocht aan MARS Webshops BV uit Soest.

  Klushandel is helemaal opnieuw gestart vanuit een garage.

 • "De Doorstart"

  Na enkele weken is er uitgeweken naar een grotere bedrijfshal in Soest waar Klushandel gebruik kon maken van de faciliteiten en kon laden/lossen.

  Echter kon hier niet gezaagd worden waardoor er slechts enkele maanden later alweer een verhuizing plaats vond.

 • "Verhuizing"

  Vervolgens zijn wij begin 2014 verhuisd naar Alphen aan den Rijn waar ook gezaagd kon worden.

  Hierdoor kon Klushandel weer als vanouds alle services bieden welke voorheen ook gevraagd werden.

 • "Het heden"

  In 2015 was Klushandel wederom uit zijn jasje gegroeid zoals te zien is en is er wederom verhuisd naar de huidige locatie.

  Op deze locatie hebben wij een compleet modern machinepark kunnen plaatsen met onder andere: een grote wandzaag, CNC DUbbelverstekzaag, afkortzaag en een zetbank.

  Ook hebben wij beschikking tot een vrachtwagen, opslagruimte en een grote aanhanger.

 • "Toekomstplannen"

  Dagelijks gaan er volle vrachten de deur uit. Klushandel groeit gestaag door. Onze toekomstplannen zijn reeds in de maak.

  Wij werken er naartoe om medio 2020 ons nieuwe onderkomen te betrekken.

  Speerpunten zijn: Vervijfvoudiging van onze opslag, overdekt laden en lossen en uitbreiding van het machinepark!